Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Για το Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας

Η ομάδα οργάνωσης, ζητά την υποστήριξη όποιου μπορεί.

Γράφουν

Γιατί ζητάμε «crowdfunding»(κάντε κλικ)
Θέλουμε να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις, εμπειρίες και καινοτόμες πρακτικές, με στόχο τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού δικτύου Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας. 
Αυτό το φεστιβάλ θα είναι το πρώτο μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Για να γίνει αυτό δυνατό, χρειαζόμαστε κεφάλαια και αποφασίσαμε ότι το crowdfunding θα ήταν η καλύτερη λύση, σύμφωνα με τις αρχές μας. Επίσης, θα βοηθήσει να διαδοθεί η είδηση για το φεστιβάλ, να μοιραστούμε τις εμπειρίες του κόσμου που ζούμε και να προωθήσουμε νέους τρόπους συμμετοχής και συνεργασίας.


Άλλοι τρόποι συνεργασίας

Μπορείτε να μοιραστείτε αυτή την καμπάνια για crowdfunding με κοινωνικά δίκτυα ή να τη στείλετε σε άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται, την οικογένεια και τους φίλους σας. Αλλά ο πιο σημαντικός τρόπος για να βοηθήσετε είναι με την παρουσία σας στο φεστιβάλ. Ελάτε στην Αθήνα και συμμετέχετε, γίνετε μέλος σε ομάδες εργασίας και ζήστε την εμπειρία της αλληλεγγύης στο μέγιστο βαθμό!

Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος της ομάδας οργάνωσης, να μας βοηθήσετε με τις μεταφράσεις, τον σχεδιασμό και το προωθητικό υλικό… Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε! 
Πάρτε την απόφαση και επικοινωνήστε μαζί μας στο:
festival.economicsolidarity [at] gmail.com

* Αν το προτιμάτε, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της επιλογής σας στον λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς, GR02 0171 4180 0064 1804 0030 669, δικαιούχος European Village-Ευρωπαϊκό Χωριό
Παρακαλούμε δηλώστε το όνομα σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και σαν δικαιολογία ‘Στήριξη του festival4sce’.
Περισσότερα εδώ:http://www.european-village.org/eventsview.asp?id_newsdata=1189&ekdosi=events&katigoria=sinvainoun_kai_mas_aresoun


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου