Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Συναυλία αλληλεγγύης για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών


Κυρίαρχο θέμα των τελευταίων μηνών είναι οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και η βίαιη αντιμετώπιση τους από τις δυνάμεις καταστολής.

10 μήνες τώρα οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες  μας εκπλήσσουν με τις καθημερινές δράσεις τους, μας συγκινούν με το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους.
Ο αγώνας τους  έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο και οι εικόνες βίας που έχουν βιώσει έγιναν πρωτοσέλιδα στις μεγαλύτερες εφημερίδες.
Μαζί τους  βρέθηκαν  χιλιάδες ακόμη απολυμένοι -θύματα της κρίσης  και αλληλέγγυοι πολίτες.
  

Αλληλεγγύη στις καθαρίστριες


 Αύριο Δευτέρα στις 9 μ.μ στην πλατεία Συντάγματος, ο ρ/σ "Στο Κόκκινο" και η "Αλληλεγγύη για όλους" διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου.
 θα είμαστε όλοι εκεί για να τις στηρίξουμε.  

Με ακάνθινα στεφάνια έξω από το υπουργείο Οικονομικών
Οι προσπάθειες για να σπιλώσουν τον αγώνα τους όσο δυνατές κι αν ήταν λειτούργησαν σαν  μπούμερανγκ φέρνοντας ακριβώς  το αντίθετο αποτέλεσμα. Μετά και από τη δικαίωση τους στα δικαστήρια, οι πρωτομάστορες της διαστρέβλωσης δεν έχουν πλέον κανένα όπλο στη φαρέτρα τους πέρα από την ωμή βία. Διαβάστε περισσότερα (εδώ)

Μια από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες ,η πρωτοφανής προπαγάνδα από την ΝΕΡΙΤ  στις 13 Ιουνίου 2014.


Η φωτογραφία με τον τίτλο αυτό στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ κάνει τον γύρο των social media προκαλώντας την οργή. 
Η τηλεόραση δεν περιορίζεται μόνο στην διαστρέβλωση της αφήγησης, αλλά και στην διαστρέβλωση της εικόνας που φτάνει στα μάτια μας.
 Οι καθαρίστριες διαδήλωναν εμπρός από  το υπουργείο Οικονομικών, άοπλες κρατώντας   πανό...Δεν κινήθηκαν κατά των ΜΑΤ, αυτές  έφαγαν  ξύλο από τα ΜΑΤ.
Τα βίντεο δείχνουν καθαρά τι έγινε.
https://www.youtube.com/watch?v=30xDjYtcKSo
https://www.youtube.com/watch?v=D4LZQAkZIdc

https://www.youtube.com/watch?v=Gnlxoj9bU6o
Πηγή: http://www.tribune.gr/media/news/article/42314/protofanis-propaganda-apo-tin-nerit-xeperasan-ke-ton-chirotero-eafto-tous.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου